Saturday, December 5, 2009

::uda::

minggu lepas saya rasa seronok sangat bila pakcik saya yang saya katakan sebelum ini datang melawat kami..walaupun ade exam, kami tetap melayan mereka dengan rasa gembira..ehehe yang paling best pakcik atau saya panggil uda ini mempunyai satu hobi yang sangat best iaitu memasak..uda merupakan adik ibu saya yang ke-5..cehh..promote uda plak..he's not available anyway..ehehe uda sangatlah suka memasak..kenapa saya cakap macam tuh?? sebab sepanjang uda berada di Blois, jarang nampak uda duduk di depan tv..uda akan ada kt dapur n masak..macam² gak lah yang uda masak..nasi goreng, tomyam, mee goreng, cucur pisang..semua yummy2!! uda's the kampung boy panggilan yang sgt sesuai diberikan oleh apple..ehehe..pastuh kitorang ade gak bwk uda jalan² sekitar Blois (even x byk tmpt sgt nk lawat kt Blois nih..ehehe)..since uda sorg arkitek, so like senang la nk bawak uda jalan²..nampak jeh building unik sket, uda pon suke..ehehe then, hari ahad, kitorang bwk uda g paris..tapi x sempat bwk jalan² pon..sempat makan jeh..since sampai pon dh dkt maghrib n after smpai hotel sume, kitorang sempat g makan..n for sure uda belanja..anyway, thanks a lot uda for all dat u bought for us n we r really glad to have u here..nway, sori gak for all da kekurangan..ehehe..ur visit kurangkan our homesick..uhuhu thx again for all n pliss come again!! =) here's some photos during their visit!!




2 comments:

r.i.d.h.u.a.n said...

pacik ko dtg dr mane ni peyn?? bukan minggu lepas wiken jer ke.
sompat plk ko pegi paris?? >.<

afifa-ipeyn said...

ni mesti x bce post aku b4 nih..eheheh,,blois x la jauh sgt fr paris..so, sempat jeh...ehehe